Ketenpartner

De wereld waarin Vion zich bevindt is voortdurend in beweging. Klanten, consumenten, leveranciers en maatschappelijke groeperingen hebben een sterke en essentiële positie in de markt. De invloed van alle stakeholders op onderwerpen zoals voedselveiligheid, traceerbaarheid, dierenwelzijn en duurzaamheid wordt steeds groter. Dat betekent dat Vion in gesprek gaat met de diverse stakeholders om aansluiting te blijven houden bij de markt.

Partnerships

Vion is onderdeel van deze maatschappelijke ontwikkeling en werkt actief aan het creëren van toegevoegde waarde. Van autonome vleesproductie tot gemeenschappelijke concepten. Voorbeelden van een sterke samenwerking met de geprofessionaliseerde primaire sector zijn het online informatiesysteem Farmingnet en het marktconcept Good Farming Star. Zekerheid en transparantie zijn de drivers van deze concepten en geheel in de lijn van de visie van Vion.


Vion werkt continu samen met professionele en betrouwbare partners in de ontwikkeling van marktconforme en consumentgeoriënteerde producten. Daarbij maken we de vertaalslag van boerenerf naar eindproduct – van fok tot kok – en hebben we oog voor de wereld. Niet alleen in de huidige tijd, maar ook in de toekomst. Kortom, Vion is een ketenregisseur pur sang.

Volg VION

Nieuws

Ruim 10.000 mensen bezoeken de Good Farming Star- en De Groene Weg-varkenshouders tijdens de AH Buitendag

Vion verbetert opnieuw prestaties en publiceert eerste corporate social responsibility rapport

Actiegroep ‘The Save Movement’ voert actie bij Vion-vestiging in Boxtel

Terugroepactie gerookte snijworst

Pulled Meat ‘Next Level’