Ketenpartner

De wereld waarin Vion zich bevindt is voortdurend in beweging. Klanten, consumenten, leveranciers en maatschappelijke groeperingen hebben een sterke en essentiële positie in de markt. De invloed van alle stakeholders op onderwerpen zoals voedselveiligheid, traceerbaarheid, dierenwelzijn en duurzaamheid wordt steeds groter. Dat betekent dat Vion in gesprek gaat met de diverse stakeholders om aansluiting te blijven houden bij de markt.

Partnerships

Vion is onderdeel van deze maatschappelijke ontwikkeling en werkt actief aan het creëren van toegevoegde waarde. Van autonome vleesproductie tot gemeenschappelijke concepten. Voorbeelden van een sterke samenwerking met de geprofessionaliseerde primaire sector zijn het online informatiesysteem Farmingnet en het marktconcept Good Farming Star. Zekerheid en transparantie zijn de drivers van deze concepten en geheel in de lijn van de visie van Vion.


Vion werkt continu samen met professionele en betrouwbare partners in de ontwikkeling van marktconforme en consumentgeoriënteerde producten. Daarbij maken we de vertaalslag van boerenerf naar eindproduct – van fok tot kok – en hebben we oog voor de wereld. Niet alleen in de huidige tijd, maar ook in de toekomst. Kortom, Vion is een ketenregisseur pur sang.

Volg VION

Nieuws

Met project ‘Meten is weten’ nog meer grip op klimaat in de stal

Vion Perleberg uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar

Vion start productie in nieuwe runderslachterij in Leeuwarden

Vion Pork start pilot met Vion langetermijnprijs (LTP)

Vion Pork doet nabetaling aan deelnemers PIG-prijssysteem