Encebe Vleeswaren

Encebe Vleeswaren; uw partner voor vandaag en morgen in ambachtelijk geproduceerde vleeswarenproducten. 

Onze belangrijkste pijler is klantspecifiek werken en producten ontwikkelen. Daardoor zijn we flexibel, snel en bieden we innovatieve producten met uitstekende smaakeigenschappen. Omdat we luisteren naar u als klant zijn onze kwaliteitsproducten vaak een stap vooruit op de marktontwikkelingen. Dat maakt onze producten onderscheidend. Doordat we in een continu proces de wensen en verwachtingen van de klant en eindgebruiker monitoren, kunnen we ons assortiment afstemmen op de actuele en toekomstige marktbehoefte. Encebe Vleeswaren is in staat gericht en snel te innoveren, mee te denken in oplossingen en samen met u díe vleeswaren te produceren die aansluiten bij de wensen van uw klant.

Flexibel en snel

Encebe Vleeswaren produceert een breed en diep assortiment smakelijke producten, zoals een diversiteit aan droge worsten en bijzondere hamsoorten afgestemd op de seizoenen. Daarnaast worden ook de spekproducten en leverartikelen onder één dak geproduceerd, waardoor Encebe in staat is zeer specifiek op maat te produceren.

Het assortiment van Encebe komt daarmee volledig tegemoet aan de wensen van de eindgebruiker die juist behoefte heeft aan een mix van variatie, zekerheid en traditioneel geproduceerde ambachtelijke vleeswaren. Een mooi voorbeeld en onze trots is de ambachtelijk geproduceerde rookworst die met echte houtsnippers traditioneel wordt gerookt in de rookoven.

Partner in innovatieve oplossingen

Consumentenbehoeften zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de productportfolio van Encebe Vleeswaren. Of het nu gaat om dierenwelzijn, gezondheid, gemak of genieten. Encebe heeft een breed innovatief assortiment waarmee u een passend antwoord kunt bieden aan de klant. Daarbij werken we altijd samen met u als directe afnemer. Daarnaast kijken we graag met u naar verbreding van de gebruiksmomenten en welke mogelijkheden er zijn binnen bijvoorbeeld maaltijdcomponenten.

Dierenwelzijn

Encebe Vleeswaren speelt in op trends en ontwikkelingen in de markt. Of u als afnemer kiest voor Beter Leven keurmerk 1 ster of 3 sterren, Encebe Vleeswaren biedt u deze kwalitatief hoogwaardige producten. De markt en daarmee de kansen voor biologische vleeswaren groeit sterk. Encebe Vleeswaren is uw betrouwbare leverancier voor vleeswarenproducten geproduceerd met oog voor een hoger dierenwelzijn.

Minder zout, minder vet en vermindering van allergenen en e-nummers

De brede productrange van Encebe Vleeswaren bevat ook een lijn aan producten die minder zout en vet bevatten ten opzichte van reguliere producten. Deze producten bestaan gedeeltelijk uit plantaardige eiwitten en vezels met behoud van de volle vleessmaak. Daarnaast is het aantal declarabele allergenen geminimaliseerd en zijn zo min mogelijk E-nummers gebruikt. Met deze producten biedt u de eindgebruiker keuze uit een assortiment dat past bij een bewuste levensstijl.

Bijzondere vleeswaren

De nieuwste innovatie van Encebe Vleeswaren zijn de producten die zijn geproduceerd met vlees en vleesvervangers. Met deze range aan nieuwe producten brengen wij verdieping aan in ons assortiment. Met deze producten dicht Encebe Vleeswaren namelijk het gat tussen 100% vleeswaren en 100% vegetarische producten en spelen wij in op een groeiende vraag naar producten met zowel dierlijke als plantaardige eiwitten. Encebe Vleeswaren biedt naast deze producten ook een assortiment met 100% vegetarische vleeswaren.

Stuur een bericht als u meer informatie wenst over ons totaalassortiment.

Volg VION

Nieuws

Met project ‘Meten is weten’ nog meer grip op klimaat in de stal

Vion Perleberg uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar

Vion start productie in nieuwe runderslachterij in Leeuwarden

Vion Pork start pilot met Vion langetermijnprijs (LTP)

Vion Pork doet nabetaling aan deelnemers PIG-prijssysteem