VION Enschede

VION Enschede

Op 30 augustus 2010 startte VION met de verwerking van rundvlees in zijn vestiging in Enschede.

De vleesverwerking is de eerste activiteit waarmee VION startte in de voormalige vestiging van Weyl Beef Products in Enschede. Er worden karkassen veredeld en conform de wensen van de afnemers verwerkt.

Vol enthousiasme zijn de medewerkers aan de slag gegaan. Wekelijks kon de productie worden opgeschroefd. Momenteel worden zo’n 2.500 karkassen per dag verwerkt.

Ook de productie van het merk Weylander is weer in volle gang.

Klik hier voor een fotoreportage op de website van Boerderij.

 

Volg VION

Nieuws

Vion Food boekt successen met duurzamer en diervriendelijker varkensvlees

Vion positief over vleeskeuring door de overheid

Vion Consumer Monitor: Het belang van vlees is onmiskenbaar

Nieuwe commissaris en verhoging financierings-faciliteit naar €125 miljoen voor Vion Food

Francis Kint wordt CEO bij Vion Food