VION Enschede

VION Enschede

Op 30 augustus 2010 startte VION met de verwerking van rundvlees in zijn vestiging in Enschede.

De vleesverwerking is de eerste activiteit waarmee VION startte in de voormalige vestiging van Weyl Beef Products in Enschede. Er worden karkassen veredeld en conform de wensen van de afnemers verwerkt.

Vol enthousiasme zijn de medewerkers aan de slag gegaan. Wekelijks kon de productie worden opgeschroefd. Momenteel worden zo’n 2.500 karkassen per dag verwerkt.

Ook de productie van het merk Weylander is weer in volle gang.

Klik hier voor een fotoreportage op de website van Boerderij.

 

Volg VION

Nieuws

Vion op studiereis naar Japan met Good Farming Balance-varkenshouders

Vion introduceert ‘Robusto’-ham voor premiumsegment Italië

Vion neemt Otto Nocker en zes andere vlees- en versmarkten in Beieren (D) over

Ketentransparantie in toenemende mate belangrijk voor Nederlandse consument

Vion zet warmtemaatregelen in met betrekking tot transport en slachterijen